Fitness must haves: Wat moet je zeker bijhebben?

Geplaatst op 16-08-2018

Je kent het wel: Je bent onderweg naar de gym, maar in alle haast wat spullen vergeten. Ongetwijfeld heb je dit ook al wel eens meegemaakt. Wat ons betreft horen onderstaand spulletjes altijd in je sporttas. Gooi deze in je koffer, zo vergeet je nooit wat essentieels en ben je altijd klaar voor een stevige workout, je weet nooit wanneer de kans zich voordoet.

Sporttas

Een goede, stevige sporttas is onmisbaar. De perfecte zak is er een waar al je spullen in passen, maar die toch klein genoeg is om in een locker te steken als het nodig is. Eentje die waterafstotend is en een klein zakje heeft waar je belangrijke spullen in kan stoppen zoals je sleutels (want die verliest iedereen altijd in een grote sportzak), je GSM en je portefeuille. Afzonderlijke vakjes zijn altijd mooi meegenomen om wanorde te voorkomen. Zorg dat je je douchespullen altijd apart kan stoppen. Shampoo en douchegel willen al wel eens de neiging hebben uit te lopen.

Deodorant

Natuurlijk wil je na de fitness met een frisse okselgeur de wagen inkruipen. Als je de bus neemt is het voor andere mensen ook aangenaam. Steek daarom steeds een flesje deodorant in je zak en laat deze er altijd insteken. Zo voorkom je het dat-zit-nog-in-mijn-andere-tas gebeuren.

Een handdoekje

Tijdens het fitnessen is het normaal dat je veel zweet en dan is het fijner (zeker voor diegene die het toestel na jou gebruikt) dat je zo weinig mogelijk zweetdruppels lekt. Neem daarom altijd een handdoekje mee om je voorhoofd even af te vegen. Ook als je yoga of pilates wil gaan doen, is het handig om een handdoek mee te nemen om over je matje te leggen.

Een herbruikbare waterfles

Goed voor het milieu en voor jouw gezondheid. Je kan de fles aan de kraan vullen, dus water kan je al niet vergeten. Laat de fles in je sporttas zitten. Hydrateren is ontzettend belangrijk voor, tijdens en na het sporten en met deze fles maak je het waar.

Earplugs en/of een koptelefoon

Je smartphone zul je niet snel vergeten, maar earplugs of een koptelefoon vergeet je sneller dan je denkt. Steek dus zeker een paar in je zak en dan heb je deze altijd bij. Ideaal als je vriend(in) afzegt en je dus alleen moet fitnessen. Bovendien kan een streepje muziek voor de nodige motivatie zorgen.

Springtouw

Voor een snelle workout kan je rekenen op je springtouw. Wist je trouwens dat touwtjespringen stress, angst en depressie tegengaat? Ideaal dus om altijd bij te hebben.

Heb jij nog andere must haves, Laat de tips zeker mee!

Deel dit bericht:

Gezonde voeding en sporten: do’s and don’ts

Niet alleen topsporters die dagelijks veel energie verbruiken, maar ook recreatieve sporters hebben baat bij gezonde eetgew...

Lees meer

5 manieren om sneller spieren te kweken

We krijgen geregeld de vraag hoe er in sneltempo spieren gekweekt kunnen worden. Wel, wonderen bestaan niet. Stevig en gedi...

Lees meer
Archief
 • Fitness op maat van de doelgroep

  Voor iedereen een programma op maat

  Wil je afslanken, een actieve oude dag beleven, je rug stabiliseren of train je naar een specifiek doel? Wij zorgen voor het juiste programma!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Een waaier aan mogelijkheden

  Gek van spinning? Boksen of misschien wel je buikspieren trainen? Bekijk ons lessenrooster en pik er jouw lessen uit!

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Onze gym uitproberen? Boek vandaag nog je gratis proefsessie met begeleiding!

  Vraag je proefsessie aan
 • Uniek resultaatscircuit

  In 30 minuten fit!

  Onze Milon Cirkel of het circuit van Technogym? In een training van 30 minuten zit alles in. Wij houden je fit!

  Lees meer
Guy

"Het Biocircuit van TechnoGym werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Biocircuit is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat het Biocircuit een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Biocircuit in combinatie met de begeleiding ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Biocircuit doet!"

Liesbeth De Beuckelaer