Over Fitality

Onze missie

Jou op een gezonde, verantwoorde én leuke manier laten bewegen, daar draait het bij Fitality om. In onze drie clubs kan je in een ongedwongen sfeer, maar met de nodige persoonlijke begeleiding, trainen op jouw maat. Ongeacht je leeftijd en/of doelstellingen, dokteren we samen met jou het perfecte trainingsprogramma uit. Zo draagt fitness niet enkel bij aan je gezondheid, maar is het ook nog eens plezierig. 

Onze visie

Get healthy, have fun is niet voor niets onze slogan. Sporten en in beweging blijven kan op onderbouwde én leuke manier. Zo word je bezoekje aan de gym geen opgave, maar een waar plezier. Jou ondersteunen, van advies voorzien en de ideale omgeving scheppen om je doelstellingen te behalen, daar draait het bij Fitality om. 

Ons team

 

3 clubs, een waaier aan mogelijkheden

Onze 3 clubs in Aartselaar, Deurne en Berchem bieden voor ieder wat wils. We lichten er graag even enkele bijzonderheden uit: 

Individuele training 

Bij Fitality krijgt ieder lid een persoonlijk Actie- en Begeleidingsplan, individuele aandacht en een fitheidsevaluatie. Ons professioneel team coacht jou op deze manier naar jouw persoonlijke doelen op een veilige, efficiënte en resultaatsgerichte manier.  Dankzij de laatste technieken en inzichten, waaronder hartslagmeting, excentrische training, voedingsadvies, enz... kunnen we je daarenboven perfect opvolgen, je rendement optimaliseren en de resultaten garanderen. Op basis van je behaalde doelstellingen, wordt je persoonlijk Actie- en Beweegplan om de 20 sessies aangepast.

Small Group Training 

Op geregelde tijdstippen gaan er Small Group Trainingen door. Onder begeleiding van onze ervaren coaches en in kleine groepjes ga je aan de slag. Niet alleen staat deze aanpak garant voor een persoonlijke benadering, je krijgt ook een stevige workout, die vaak focust op specfieke spiergroepen. 

Het resultaatscircuit 

Op 35 minuten fit worden, ongmogelijk? Nee hoor, met ons resultaatscircuit hoef je geen onmenselijke inspanningen te leveren om in vorm te geraken en te blijven. In Fitality Berchem werken we met het Technogym Biocircuit, maar ook in de andere clubs kan je aan de slag met het resultaatscircuit. Een individueel programma op maat dat je kan afwerken en wat regelmatig geëvalueerd wordt. 

Personal Training

Nog een stapje verder in de persoonlijke benadering? In onze clubs kan je ook beroep doen op personal coaches. Deze coaches geven je advies, begeleiden je bij je oefeningen en ook voedingsadvies behoort tot de mogelijkheden. Deze individuele aanpak werpt ongetwijfeld zijn vruchten af en zorgt ervoor dat je op een optimale en verantwoorde manier traint. 

Bedrijfsfitness

Met het hele bedrijf aan de gezonheid werken en zo heel wat afwezigheden voorkomen? Informeer gerust naar onze mogelijkheden voor bedrijven! 

 

 • Fitness op maat van de doelgroep

  Voor iedereen een programma op maat

  Wil je afslanken, een actieve oude dag beleven, je rug stabiliseren of train je naar een specifiek doel? Wij zorgen voor het juiste programma!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Een waaier aan mogelijkheden

  Gek van spinning? Boksen of misschien wel je buikspieren trainen? Bekijk ons lessenrooster en pik er jouw lessen uit!

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Onze gym uitproberen? Boek vandaag nog je gratis proefsessie met begeleiding!

  Vraag je proefsessie aan
 • Uniek resultaatscircuit

  In 30 minuten fit!

  Onze Milon Cirkel of het circuit van Technogym? In een training van 30 minuten zit alles in. Wij houden je fit!

  Lees meer
Guy

"Milon werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Milon is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat de Milon Cirkel een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Milon Cirkel in combinatie met cardiotraining ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Milon doet!"

Liesbeth De Beuckelaer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.