Zo houd je je motivatie hoog in 2018

Het goede voornemen om in 2018 te beginnen met sporten of een tandje bij te steken? Mooi zo, maar hoe hou je het vol? Wij geven je alvast enkele tips mee waardoor je gemotiveerd blijft en fluitend naar de fitness trekt. Enjoy 2018!

Hou een logboek bij

Zonder duidelijke doelstellingen, geen motivatie. Wees zo specifiek mogelijk, zo heb je iets om naar toe te werken. Maak vervolgens een stappenplan op en houd je daaraan. Uiteraard zijn hier een heleboel apps voor, maar net zo goed houd je het bij in een papieren boekje.

Werk met een coach

Het mag dan misschien een kleine investering vergen, een coach zorgt ervoor dat je gemotiveerd komt trainen en dat je sneller resultaat boekt. Een vast moment in je drukke agenda prikken helpt altijd. Een alternatief vormen de ontelbare apps die je een workout voorschotelen. Het is een begin…

Muziek

De juiste muziek heeft impact op je gemoed en je prestaties. Zorg voor draadloze apparatuur en de juiste playlist en je vliegt over de loopband.

Zelfzorg

Zorg dat je geen blessure oploopt of het is gelijk gedaan met je goede voornemens. Afkoelen met een foam roller, stretching of zelfs ijsbaden, het is geen overbodige luxe. Af en toe een deugddoende massage om de spieren los te zetten kan ook wonderen doen.

Begin de dag met een inspirerende quote

Ok, het klinkt misschien een beetje zweverig, maar als je ‘s morgens naar de gym wil trekken, maar moeite hebt om uit bed te komen kan dit helpen. Nee, je gaat er niet van uit bed springen, maar het herinnert je wel aan je doelstellingen en geeft je een duwtje in de rug.

Meet je met anderen

Het is fijn als je met een maatje naar de fitness kan trekken, maar ondertussen zorgen ook heel wat apps dat je je kan vergelijken met anderen en elkaar kan motiveren.

De juiste kleding

Wederom, het klinkt misschien wat bizar, maar zelfs je aangepaste en fashionable outfit kan een verschil maken.

Lees een inspirerende biografie

Leren van anderen en beroemdheden die je laten weten hoe zij het hebben aangepakt. Misschien word je niet even rijk, maar wie weet wel even fit …

Meer weten over mogelijke apps of tips om je motivatie hoog te houden? Vraag er onze coaches naar, zij houden het al jaren vol en met succes! 

2018 vliegend van start?

Wil jij ook weer fitter worden in 2018?

Lees meer

fit in 35 minuten met het Resultaats Circuit!

Heb je tweemaal per 10 dagen tijd om gedurende 35' te werken aan een betere (slankere) versie van jezelf? Heb je de grootst...

Lees meer
Meer nieuws
 • Bijzondere doelgroepen

  Bijzondere doelgroepen

  Fitality heeft aandacht voor verschillende bijzondere doelgroepen namelijk; Afslanken, Actieve oude dag, Rugstabilisatie, Kanker & beweging en Hoe gezond ben jij?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Ruim aanbod aan groepslessen

  Fitality in Aartselaar en Deurne biedt jou een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles.

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Fitnesscentrum Fitality in Aartselaar en Deurne helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefsessie Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fitality bij jou past.

  Lees meer
 • Milon

  Ontdek nu de unieke Milon Cirkel

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? Maar stel je de eerste stap naar een fitnesscentrum steeds uit? Start dan nu met Milon!

  Lees meer
Guy

"Milon werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Milon is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat de Milon Cirkel een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Milon Cirkel in combinatie met cardiotraining ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Milon doet!"

Liesbeth De Beuckelaer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.