Helemaal fit met de SKILLMILL

Bij Fitality blijven we investeren in professioneel materiaal. Met onze nieuwste aanwinst de SKILLMILL gaan we nog een stapje verder. Met dit toestel train je je uithoudingsvermogen, je snelheid en behendigheid en dat zonder een gemotoriseerde toestel. Baanbrekend!

De SKILLMILL biedt iedereen een pittige uithouding en zet je in geen tijd in het zweet. Trainen als een echte atleet is mogelijk, maar ook beginners kunnen ermee aan de slag. Via een geavanceerde display schakel je tussen lopen zonder weerstand, naar lopen met een stevige weerstand. Zwoegen, dat geven we je op een briefje.

De eigenschappen van de SKILLMILL

 • Groter werkvermogen – Om effectief te profiteren van de aspecten van vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid, leent de SKILLMILL zich bij uitstek voor High Intensity Interval Training (HIIT) van de Athletic Performance Training methode. Vraag onze professionals om meer uitleg. 

 • Verbeterde vaardigheden – SKILLMILL verbetert het vermogen van het lichaam om complexe neuromusculaire bewegingen van de Athletic Performance Training methode uit te voeren; van geleidelijke progressie tot geavanceerde fundamentele bewegingen.

 • Optimale veiligheid – Het voorkomen van letsel en het vermijden van gezondheidsrisico’s, die ontstaan door een slechte houding en verkeerde bewegingen, zijn essentieel voor de Athletic Performance Training methode. Op het console gevestigde beeldscherm van SKILLMILL worden deze vitale gezondheidsparameters getoond, waardoor je verstandig en veilig traint. 

Een totaaltraining

Met de SKILLMILL ben je dan ook in staat om een totale workout uit te voeren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de SKILLMILL? Spreek er onze coaches over aan, ze geven je met plezier meer uitleg.

2018 vliegend van start?

Wil jij ook weer fitter worden in 2018?

Lees meer

fit in 35 minuten met het Resultaats Circuit!

Heb je tweemaal per 10 dagen tijd om gedurende 35' te werken aan een betere (slankere) versie van jezelf? Heb je de grootst...

Lees meer
Meer nieuws
 • Bijzondere doelgroepen

  Bijzondere doelgroepen

  Fitality heeft aandacht voor verschillende bijzondere doelgroepen namelijk; Afslanken, Actieve oude dag, Rugstabilisatie, Kanker & beweging en Hoe gezond ben jij?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Ruim aanbod aan groepslessen

  Fitality in Aartselaar en Deurne biedt jou een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles.

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Fitnesscentrum Fitality in Aartselaar en Deurne helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefsessie Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fitality bij jou past.

  Lees meer
 • Milon

  Ontdek nu de unieke Milon Cirkel

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? Maar stel je de eerste stap naar een fitnesscentrum steeds uit? Start dan nu met Milon!

  Lees meer
Guy

"Milon werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Milon is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat de Milon Cirkel een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Milon Cirkel in combinatie met cardiotraining ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Milon doet!"

Liesbeth De Beuckelaer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.