Ons aanbod

Hier kan je alvast wat meer info terugvinden over de inhoud van onze lessen!

Opgelet: het aanbod van groepslessen kan variëren per club.

Check het lesrooster voor de lesuren en meer info. 

 

CLUB VITAAL / FIT 'N FUN

Conditie: FF      Spierkracht: FFFF     Vetverbranding: FFF     Coördinatie: FF

In deze les ligt de nadruk op buik, billen, benen en ... borst. Dit is een eenvoudig te volgen les, waarbij het accent ligt op de versteviging van de klassieke ‘probleemzones’. Deze lessen zijn rugvriendelijk en vereisen niet veel coördinatie. Er kan gebruik gemaakt worden van gewichtjes, rekkers, dynabands, enz... 
Beginners en gevorderden kunnen deze les samen volgen, onze lesgevers passen de reeksen aan volgens ieders niveau.

 

ZUMBA

Conditie: FFF       Spierkracht: FF      Vetverbranding: FFF     Coördinatie: FFFFF

Zumba, dat betekent zoveel als snel bewegen, lol hebben! En dit is ook net wat je in deze les doet. Bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek waardoor je calorieën verbrandt en hopen FUN hebt. Deze groepsles op basis van Zuid-Amerikaanse dansen is al jaren zeer populair  Hou je van dansen en plezier maken dan is dit de les voor jou.

 

CLUB POWER

Conditie: F      Spierkracht: FFFF     Vetverbranding: FFFFF     Coördinatie: FF

Deze les is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden! Club Power is een spierverstevigende groepsles met gewichten, waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage trainingsgewicht is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Leuke muziek en een enthousiaste en opgeleide coach zorgen voor de nodige motivatie én fun!

 

INDOOR CYCLING 

Conditie: FFFFF     Spierkracht: FF     Vetverbranding: FFF     Coördinatie: FF

IndoorCYCLING (spinning) Tijdens een sessie varieer je verschillende fietsbewegingen op een speciaal voor deze activiteit aangepaste fiets. Je gebruikt verschillende spiergroepen: dit garandeert een goede fundering van de uithouding! Gedurende een vol uur wordt de hele groep gemotiveerd en begeleid door de lesgever.

Is dit iets voor mij?
Zeker wel, want je kan de weerstand van je fiets aanpassen aan je eigen niveau. Zo kan iedereen in hetzelfde ritme blijven en beleeft elke deelnemer een uur lang plezier!  Klimmen, sprinten, joggen, jumpen: je volgt mee in het peloton. Op kracht of souplesse zullen ook snedige hellingen moeten genomen worden. Je bepaalt zelf jouw weerstand en de intensiteit van je training. Wat voor de ene “De Muur” is, kan voor de andere een aangename helling zijn, en toch volgt iedereen dezelfde les.

Wat zijn de voordelen?
Je kan zelfs tijdens de wintermaanden in de ideale omstandigheden trainen. Door een uitgekiende trainingsopbouw worden kwetsuren en overbelasting vermeden en er is bovendien geen gevaar voor valpartijen!

 

CLUB STEP 

Conditie: FFF     Spierkracht: FF     Vetverbranding: FFF     Coördinatie: FFFF

Wat is ClubStep®?
Al sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Er zijn zes elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken: 

 • Stepoefeningen voor boven- en onderlichaam. 
 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding. 
 • Eenvoud, dus door iedereen te volgen. 
 • Verschillende soorten muziek die zorgen voor motivatie en fun. 
 • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed! 
 • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel jou opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.


Voor wie is ClubStep? 
ClubStep is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep is jouw programma! 

 

FUNCTIONAL TRAINING 

Conditie: FFF     Spierkracht: FFF     Vetverbranding: FFFF     Coördinatie: FFFFF

Wat is Functional training?

Functional training is een efficiënte workout om in slechts 15-30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect

Voor wie is Functional training?

Functional training is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid. Core Functional laat je versteld staan van het resultaat!

Hoe ziet een Functional training les eruit?

Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met Functional training train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. Functional training is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

 

CLUB YOGA

Conditie: FF     Spierkracht: FFF     Vetverbranding: FF     Coördinatie: FF

Wat is ClubYoga®?
ClubYoga® is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T’ai chi. Tijdens de les vormen zes thema’s samen een geheel. 
Enkele of meerdere van deze thema’s komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema’s waar de geest door wordt geprikkeld. Coordinatie, flexibiliteit en 
kracht vormen de drie thema’s die het lichaam prikkelen. Geniet van ClubYoga®. Beleef de ontspanning en inspanning.

 

XCO 

Conditie: FF     Spierkracht: FFF     Vetverbranding: FFF     Coördinatie: FF

Xco is een afkorting voor 'extreme core'. Een core-training wil zeggen; je natuurlijk korset, dus voornamelijk je buik- en rugspieren. En natuurlijk krijg je door middel van de XCO-Trainer niet alleen een strakker lijf, je voelt je voldaan en energiek na een training vol power.

 

BIO CIRCUIT 

Resultaats Circuit: fit in 30 minuten per training

Wil jij starten met fitness, sporten, bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een fitnesscentrum steeds uit? Dan heeft Fitality voor jou de oplossing!

Voordelen van het Resultaats Circuit ?

 • Gecoacht! Begeleid door onze gediplomeerde coaches
 • Snel! Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten sporten
 • Efficiënt! 15 keer meer resultaat dan een gewoon fitnesscentrum
 • Voor jong en minder jong! Alle instellingen vanaf de eerste afspraak automatisch ingesteld en ready to go!
 • 100% veilig! 

 

 

Gezonde voeding en sporten: do’s and don’ts

Niet alleen topsporters die dagelijks veel energie verbruiken, maar ook recreatieve sporters hebben baat bij gezonde eetgew...

Lees meer

5 manieren om sneller spieren te kweken

We krijgen geregeld de vraag hoe er in sneltempo spieren gekweekt kunnen worden. Wel, wonderen bestaan niet. Stevig en gedi...

Lees meer
Archief
 • Fitness op maat van de doelgroep

  Voor iedereen een programma op maat

  Wil je afslanken, een actieve oude dag beleven, je rug stabiliseren of train je naar een specifiek doel? Wij zorgen voor het juiste programma!

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Onze gym uitproberen? Boek vandaag nog je gratis proefsessie met begeleiding!

  Vraag je proefsessie aan
 • Uniek resultaatscircuit

  In 30 minuten fit!

  Onze Milon Cirkel of het circuit van Technogym? In een training van 30 minuten zit alles in. Wij houden je fit!

  Lees meer
Guy

"Het Biocircuit van TechnoGym werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Biocircuit is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat het Biocircuit een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Biocircuit in combinatie met de begeleiding ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Biocircuit doet!"

Liesbeth De Beuckelaer