Trainen op vakantie

Geplaatst op 09-07-2018

We merken het in onze clubs, de vakantie-uittocht is begonnen. We gunnen het onze leden natuurlijk van harte. Cocktails in de zon, baantjes trekken of languit liggen niksen op de strandstoel. Maar ook op vakantie kan je natuurlijk je lichaam in vorm houden. Neem je sportkledij voor de zekerheid maar mee, wie weet vind je het ook nog wel leuk.

Indien er geen gym vooranden is

Nee, in het buitenland hebben we nog geen clubs, maar wie weet ooit … Is er geen fitness in je hotel, dan kan je nog zonder al te veel problemen een cardiotraining houden. Met je eigen lichaamsgewicht kan je ook steeds aan de slag, dus aan kracht moet je ook al niet inboeten. Ga ‘s ochtends of ‘s avonds joggen, doe mee aan de sporten in je hotel en waarom niet starten met de aquagym? Tracht een 3-tal keer per week in beweging te komen, zo verlies je je zorgvuldig opgebouwde conditie niet. Wij raden je aan ‘s ochtends te sporten, dan ligt dat alvast achter de rug.

Maak gebruik van de faciliteiten van je hotel

De binnenzwembaden op warme locaties zijn vaak heerlijk rustig, waardoor baantjes trekken vaak pure fun is. Heel wat hotels beschikken ook over een (beperkte) fitness, maak er gebruik van. De echte fanaten kunnen indien er geen fitness in het hotel is natuurlijk op zoek gaan naar een lokale club. Een mondje van de taal kennen en uitkijken welk abonnement je moet nemen is dan belangrijk. Zijn er trappen? Mooi, begin daar dan al mee en laat de lift links liggen.

Kijk uit met de buffetten

Je bent met vakantie: geniet! Al moet je natuurlijk wel een beetje uitkijken met de buffetten. Een beetje aankomen op vakantie is natuurlijk geen ramp, maar weet dat je het achteraf weer moet afzwoegen. Probeer gevarieerd te eten en niet altijd voor friet te gaan.

Een klein programma of de juiste oefeningen?

Vertrek je op vakantie en kan je wel wat inspiratie en/of oefeningen gebruiken? Vraag ernaar bij onze coaches. Zij geven je met plezier wat oefeningen mee!

Deel dit bericht:

2018 vliegend van start?

Wil jij ook weer fitter worden in 2018?

Lees meer

fit in 35 minuten met het Resultaats Circuit!

Heb je tweemaal per 10 dagen tijd om gedurende 35' te werken aan een betere (slankere) versie van jezelf? Heb je de grootst...

Lees meer
Meer nieuws
 • Bijzondere doelgroepen

  Bijzondere doelgroepen

  Fitality heeft aandacht voor verschillende bijzondere doelgroepen namelijk; Afslanken, Actieve oude dag, Rugstabilisatie, Kanker & beweging en Hoe gezond ben jij?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Ruim aanbod aan groepslessen

  Fitality in Aartselaar en Deurne biedt jou een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles.

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Fitnesscentrum Fitality in Aartselaar en Deurne helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefsessie Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fitality bij jou past.

  Lees meer
 • Milon

  Ontdek nu de unieke Milon Cirkel

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? Maar stel je de eerste stap naar een fitnesscentrum steeds uit? Start dan nu met Milon!

  Lees meer
Guy

"Milon werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Milon is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat de Milon Cirkel een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Milon Cirkel in combinatie met cardiotraining ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Milon doet!"

Liesbeth De Beuckelaer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.