Een cirkel die je fit maakt in 35 minuten?

Geplaatst op 05-01-2018

Nee, we hebben gisterenavond niet te veel (sport)drankjes achterover gegoten. Het bestaat echt, een cirkel die je fit maakt: Milon, is de naam! 

Het principe van de Milon Cirkel is vrij simpel. Een aantal computergestuurde toestellen, opgesteld in een cirkel, die je de workout geven die je nodig hebt. De toestellen geven je input over de uit te voeren oefeningen en je kan aan de slag. Een goede 35 minuten later zit je training er op en heb je stevig gewerkt. 

Computergestuurde begeleiding 

Met Milon train je op een dubbele manier. De Milon toestellen zorgen voor tegendruk, waardoor je extra traint. Een schermpje, waarbij het de bedoeling is dat je in de groene zone traint, geeft aan of je goed bezig bent. Je eigen digitale personal coach, al word je in de Fitality clubs sowieso nooit aan je lot overgelaten. Een zuil in het midden geeft aan of het tijd is om naar de volgende oefening door te schuiven. Snel doorschuiven is de boodschap, die hartslag moet pompen! 

Daag elkaar uit 

Een ander leuk aspect, buiten het opbouwen van je conditie? Je kan heel makkelijk je vriend(in) of (fitness)partner challengen. Samen aan de cirkel, het schept een band. Maak het met een wedstrijdje nog leuker. Per keer dat een Milon sessie wordt geskipt 5 euro in een potje, waar na een tijdje de andere wat leuks mee mag kopen. 

Fit in 20 beurten 

Twee keer per 10 dagen een dik half uurtje, meer is er niet nodig om met Milon fit te geraken. Voor iedereen, zelfs de meest drukbezette mens haalbaar, toch? Na 20 beurten merk je ongetwijfeld resultaat, dat geven we op een briefje. Of je nu traint om er conditioneel stevig op vooruit te gaan of om slank en fit te blijven, de Milon cirkel geef je exact wat je nodig hebt. 

Kom de magische cirkel ontdekken 

Wil je kennismaken met de magische kracht van de Milon cirkel? Pik een gratis proefles mee bij Fitality Aartselaar, Fitality Deurne of Urban Coaching by Fitality in Antwerpen. 8 oefeningen, 35 minuten knallen en je merkt onmiddellijk het verschil. Ga voor de gratis proefles, waarom zou je de Milon Cirkel geen kans geven? 

Deel dit bericht:

2018 vliegend van start?

Wil jij ook weer fitter worden in 2018?

Lees meer

fit in 35 minuten met het Resultaats Circuit!

Heb je tweemaal per 10 dagen tijd om gedurende 35' te werken aan een betere (slankere) versie van jezelf? Heb je de grootst...

Lees meer
Meer nieuws
 • Bijzondere doelgroepen

  Bijzondere doelgroepen

  Fitality heeft aandacht voor verschillende bijzondere doelgroepen namelijk; Afslanken, Actieve oude dag, Rugstabilisatie, Kanker & beweging en Hoe gezond ben jij?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Ruim aanbod aan groepslessen

  Fitality in Aartselaar en Deurne biedt jou een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles.

  Lees meer
 • Gratis Proefsessie

  Gratis Proefsessie

  Fitnesscentrum Fitality in Aartselaar en Deurne helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefsessie Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fitality bij jou past.

  Lees meer
 • Milon

  Ontdek nu de unieke Milon Cirkel

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? Maar stel je de eerste stap naar een fitnesscentrum steeds uit? Start dan nu met Milon!

  Lees meer
Guy

"Milon werkt. Ik ben aangenaam verrast!"

Guy
Eddy

"Het gaat steeds beter, en ik doe het met plezier!"

Eddy
Daisy

"Milon is perfect! Krachttraining is ideaal voor mij."

Daisy
Katrien

"Ik train bij Fitality en ben heel tevreden over de begeleiding."

Katrien
Diana

"Ik vind het hier super,toffe begeleiding, goede ondersteuning, geen dwang maar wel stimulans. Ik blijf hier komen!"

Diana
Maria Verbemen

"Ik ben echt tevreden over Fitality, de mensen zijn hier heel vriendelijk bij de ontvangst, ze geven een goede uitleg en begele"

Maria Verbemen
Danielle Van Hoepen

"Ik weet zeker dat de Milon Cirkel een training is die ik blijf volhouden!"

Danielle Van Hoepen
Jean Verachtert

"Door de Milon Cirkel in combinatie met cardiotraining ben ik meer dan 25 kilo lichter!"

Jean Verachtert
Liesbeth De Beuckelaer

"Dan voel je je zo goed; dat weet alleen wie de Milon doet!"

Liesbeth De Beuckelaer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.